Over ons

Wat is Geldvos?

De vos is een verkeerd begrepen dier. De meesten hebben hem liever niet in hun territorium: Konijnen, eenden, kippen en kippenhouders. Hierdoor is de vos op zichzelf aangewezen.

De vos leeft in groep, maar jaagt alleen. Hij gaat sluw en opportunistisch te werk. Het sluwe kenmerk kent bij de meesten een negatieve bijklank, maar eigenlijk is het een combinatie van hun intelligentie en voorzichtigheid. Dankzij deze kenmerken slaagt de vos erin de familiegroep te voeden en te overleven.

Voorzichtigintelligent en opportunistisch. Dat is ook de manier waarop we met ons geld willen omgaan. Consistent rendement behalen met een focus op de lange termijn en steeds bewust omgaan met de risico’s.

Geldvos is een educatief platform over beleggen, macro-economie, hoe koopkracht bewaren en alles wat daar enigszins mee te maken heeft. 

Elke week publiceren we een beursoverzicht waarin we de belangrijkste gebeurtenissen in de financiële markten bespreken. Daarin komen ook sectoren aan bod die de komende jaren goede groeivooruitzichten hebben.

We publiceren ad hoc diepgaande artikelen over een breed scala aan onderwerpen rond beleggen (bvb. investeringscases, psychologie, beleggingsboeken, personal finance, enz.).

Daarnaast kan u ook zelf deelnemen aan de discussie! Spreek je zelf graag over beleggingen? Weet je niet waar je met je vraag naartoe kan? Wissel je graag eens van gedachten over aandelen of obligaties? Dat kan allemaal op onze Geldvos Discord server.

Zijn er onderwerpen waar je graag meer over wilt weten? Laat het ons weten!

 

limonadaspritz Fox sleeping in a giant heap of coins pile of go 37a526af ed1c 4b1c 9695 3cc30e6ff3ff
0 0

Geldvos steunen?

Tevreden met onze gratis content en je wenst Geldvos te steunen? Dat kan! 
Je kan ons op de volgende manieren steunen:

👥Volg Geldvos op social media

🎉Vertel over Geldvos aan je vrienden en familie op de volgende barbecue, quiz of tuinfeestje

👍Like en deel 🔁 onze berichten

💪 Elke vorm van steun, groot of klein, wordt enorm gewaardeerd en motiveert ons om verder gratis content te blijven maken! 📚🎉